zaterdag 15 december 2012

Komende week

Nog een weekje tot de Kerstvakantie, waarin een paar dingen belangrijk zijn:

Dinsdag
De kinderen krijgen deel 2 van 'Scool on wheels', het praktijkgedeelte. Ze nemen hun gymkleren mee.

Van 8.45 uur tot 9.15 uur bezoeken de kinderen samen met meester en juf de Sint Pancratiuskerk in Oosterblokker waar een kersttafereel gemaakt is (misschien heeft u hierover al gelezen in de krant). Zij gaan hier op de fiets naar toe! We hebben genoeg ouders om mee te gaan dus dat is superfijn. We vertrekken om exact half negen, dus de kinderen kunnen buiten blijven met hun fiets.

Donderdag
De kinderen van de bovenbouw gaan zowel 's morgens als 's middags naar school. 's Avonds is de kerstviering. Vandaag hebben alle kinderen een papieren zakje meegekregen waar het lunchpakketje voor de ander in gedaan kan worden. Hier hebben we donderdag al lootjes voor getrokken. Op het lootje staat aangegeven wat het kind lekker vindt, u mag zelf een keuze maken. We houden wel een maximum van vier broodjes (incl. een krentenbol of een plakje ontbijtkoek) aan. Stopt u aub geen extra lekkernijen erbij, die worden op school nog uitgedeeld. Het is wel de bedoeling dat het papieren zakje leuk versierd wordt voor de ander. U hoeft geen borden, bekers en bestek mee te geven. (Tip: bij de Aldi zijn de pakjes ook in een 3-verpakking te verkrijgen!)


Volgende week bespreken we welke kinderen in de kerstcommissie willen wat betreft klaarzetten en opruimen betreft van de maaltijd.
Heeft u nog kerstservetten, waxinelichtjes en/of tafelkleden over die u kan missen? Wij zijn er blij mee!

Vrijdag
Vrijdagmorgen is er een kerstkring in de klas. Alle kinderen mogen iets doen. Van toneel tot zang, van playback tot kwis, het maakt niet uit. Ook mogen ze iets lekkers maken. Of heeft er iemand nog een ander leuk idee?

We gaan even kijken of het weer lukt, maar we zullen de webcam in de klas aanzetten en de kerstkring LIVE uitzenden. Zo kunnen jullie ouders meegenieten!!! U hoort nog via welke zender!!

Daar groep 7 en 8 hun topo nog moeten opzoeken, zal het proefwerk na de vakantie plaatsvinden. Zo kunnen de kinderen hun energie in de kerstkring steken en wordt het vast een succes.
Gezellig!!!


En dan... vakantie!! 
O ja we hebben in onze klas de afspraak gemaakt dat als je kerstkaartjes wil uitdelen dat het dan het leukste is dat je dat voor iedereen doet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier uw reactie