maandag 3 september 2012

Instructies

Elke maandag en woensdag hebben de kinderen van 09.00 tot 10.00 uur rekeninstructie in jaargroepen. De groepen zijn dan als volgt verdeeld: - 6e jaars: juf Melinda/meester Harry - 7e jaars: juf Anouk - 8e jaars: juf Sanne Kinderen die een groep hoger of lager rekenen, volgen de instructie met deze jaargroep mee.

 Maandag van 13.00 tot 13.30 uur volgen de kinderen in jaargroepen de spellinginstructie. De groepen zijn op dezelfde manier verdeeld als bij het rekenen.

Op vrijdag van 09.30 tot 10.00 uur volgt om de week in deze instructiegroepen het dictee (daarover straks meer) of is er een schrijfinstructie. De zesdejaars volgen deze instructie bij meester Harry en de zevende – en achtstejaars weer bij juf Anouk en juf Sanne.

Op dinsdag van 13.00 tot 14.00 uur krijgen de kinderen instructie in begrijpend lezen. De kinderen zijn dan verdeeld in niveaugroepen en kunnen u het beste zelf vertellen bij wie ze de instructie volgen. Naast bovengenoemde leerkrachten geeft dan ook juf Mariëlle instructie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier uw reactie