woensdag 17 oktober 2012

Bonte avond!

De bonte avond:
Wij waren gezellig met de hele klas en meester Harry en juf Kim en Mariska (Fayline) Petra (Eline) Tineke (Isa) Edwin (Kjartan) Sandra (Marissa) naar Naarden:  De bonte avond ging als volgt: wij kregen in het begin een bakje met chips en cola sinas of limonade. Toen begon de bonte avond pas. Met de presentatrices Linnea en Fayline. Ze waren heel erg leuk en grappig gekleed (leuk meiden) .
Er waren allemaal verschillende dingen zoals: een quiz en een journaal.  De quiz ging over van alles en nog wat of het menselijk lichaam en nog meer dingen maar dat weet ik al niet meer. En het journaal was heel erg leuk met een moppentrommel en nog een Top 3 van muziek. En er was ook nog een moppentrommel van Larz en Kjartan maar Kjartan deed helaas niet mee omdat  hij zich niet zo lekker voelde.
 Ik deed zelf een dansje van Nick en Simon met Anne (Bot) wij waren geen Nick en Simon maar Nicky en Simone wij hadden alle twee hele mooie jurken aan. De ouders deden ook nog wat een limbo- dans. Eerst moesten de ouders en daarna mochten de kinderen. We hebben ook heel vaak een liedje gezongen want zij is alles alles alles alles in een oeh het was echt heel hele leuke bonte avond maar helaas was het om 12 uur ‘s nachts af. Helaas maar het was heel erg leuk.

De lachende limo’s
                                          The end!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier uw reactie