zondag 17 maart 2013

Belangrijk!


Meester heeft vrijdag briefjes uitgedeeld waarop jullie bij kunnen houden wat je allemaal weggooit in het weekend.
Hopelijk neemt iedereen dit briefje maandag mee naar school!

Andere bijzonderheden:

Dinsdag
Jozefdag, we volgen met de eigen klas een workshop van 'de vuilnismannen'. Verder werken we deze dag aan onze outfit gemaakt van kosteloos materiaal voor het optreden om 15.00 uur. Denkt iedereen nog aan het meenemen van kosteloos materiaal? Denk aan wc rolletjes, doosjes, plastic folie, inpakpapier, snoep papiertjes, lintjes en ander schoon afval.
Denk er aan om een spijkerbroek en een wit shirt met lange mouwen aan te trekken. De schooltijden zijn hetzelfde als anders en er is ook gewoon TSO (of je gaat tussen de middag naar huis). Neem ook je tussendoortje voor 10.00 uur mee.
De afsluiting vindt plaats in de gymzaal, dit omdat de aula helaas nog niet af is! Ieder kind mag 2 mensen uitnodigen voor de afsluiting.

Woensdag
We vertrekken om 8.30 uur op de fiets richting de Bangert Oosterpolder om bomen te planten. Laarzen en oude kleren aantrekken is verstandig! Rond 10.00 uur zullen we terug fietsen. Kunt u mee, laat het dan z.s.m. weten!
De kinderen van de plusgroep die naar het OSG gaan zullen om 8.00 uur vanuit school vertrekken. Sonja, de moeder van Nick zal mee fietsen.

Donderdag
In de ochtend de finale van de Kangoeroe wedstrijd!

En 's middags de verjaardag vieren van meester. Ik kan er nu al niet van slapen!!!

Vrijdag
Topo toets over taak 9 en 10

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier uw reactie