woensdag 27 maart 2013

Unicef

Vandaag hebben de kinderen die dat wilden materialen meegekregen om op zoek te gaan naar sponsors voor de Unicefloop. Deze is dit jaar op zaterdag 13 april en start bij schouwburg Het Park. Je kunt vijf, tien of vijftien kilometer wandelen. De start is vanaf 9 uur. Als je wil meedoen, moet je de envelop met de namen van alle sponsors uiterlijk dinsdag 9 april weer bij mij inleveren. Op de dag van de loop zelf krijg je na afloop je envelop weer terug, daarmee kun je dan langs je sponsors gaan om het geld op te halen. De gevulde sponsorenvelop lever je ook weer bij mij in.
 


Wil je meelopen met een groep van school? Dat kan! Juf Sanne loopt dit jaar de 15 kilometer, Anouk loopt de 10 kilometer en juf Petra en juf Marielle lopen de 5 kilometer. We verzamelen om kwart over 9 voor Park Schouwburg. Je haalt je startbewijs binnen op en dan vertrekken we om half 10! Geef het even aan mij door als je mee wilt lopen met een van de juffen, dan wordt er op je gewacht. Natuurlijk kun je ook gewoon met je ouders of met anderen meelopen.
 
Het thema van de loop dit jaar is 'Kindersterfte'. We hebben er vanmorgen een dvd over gezien. Unicef helpt kinderen door ze de juiste medicijnen te geven, te zorgen voor schoon drinkwater, door klamboes uit te delen en door ouders goed in te lichten over het herkennen en bestrijden van kinderziektes. Doe ook mee aan de loop en help Unicef! De kinderen kunnen alsnog de benodigde materialen meenemen uit de klas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier uw reactie