woensdag 28 november 2012

Masterclasses!!!

Hallo allemaal,
ik ben woensdag naar het OSG geweest samen met Eline het was heel leuk. We hadden gekozen voor FLE (fast lane english) en cryptografie. FLE is dus een Engelse les en je gaat met elkaar een gesprekje voeren dat over jou gaat en het moet dus moet allemaal in het Engels.

Cryptografie is geheimschrift maken het was erg leuk je moest het geheimschrift van Caesar oplossen dat was leuk. Je moest het alfabet in een rondje opschrijven en dan nog een keer maar dan op een groter rondje. Die moest je er dan onder leggen dan moest de A onder de D liggen dan kon je beginnen. Je moest dus alle letters die onder elkaar liggen naar elkaar vertalen. Dan kwam er een woord/zin uit.

Verder waren er van onze school alleen uit de klas van juf Anouk nog: Pim, Barry, Floris, Isa Zuidhof. Er was ook voor eten en drinken gezorgd. Het was allemaal goed voor elkaar en ik denk dat dit de school van mijn toekomst is!!

Groetjes: Hayo

p.s. ik heb hier nog een link om ook te kijken wat we hebben gedaan: http://www.math4all.nl/FrameProject.html
als je dit wilt doen moet je linksboven aan op ''projecten'' klikken en daarna op ''strikt geheim'' en dan zul je een cursusje van 21 pagina's zien.

veel plezier!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier uw reactie